Finestres PVC, Alumini i

protecció Solar


Eficiència tèrmica i acústica


Rehabilitació energètica i obra nova


Rehabilitació Alumini

Som un equip de professionals que des de fa anys ens dediquem a les finestres d'altes prestacions i som Distribuïdors Oficials i Instal·ladors homologats de les empreses líders en finestres de PVC i alumini, així com d'empreses de protecció solar: tendals, persianes, gelosies i automatismes .


La nostra experiència, i el fet d'estar permanentment a l'corrent de les novetats al mercat, ens permeten assessorar el client sobre les millors solucions que existeixen per satisfer els seus requeriments estètics, funcionals i, per descomptat, sense oblidar, les que millors resultats donen a els problemes d'aïllament tèrmic i acústic, i, en conseqüència, d'eficiència energètica.


Des de fa anys, es poden trobar fusteries de PVC i alumini, de més o menys qualitat, però nosaltres no només volem que el sistema de la fusteria sigui bo i que els materials també ho siguin: volem la garantia que la seva fabricació també ho sigui .


Hem de garantir als nostres clients la qualitat de les finestres i que els seus nivells de prestacions siguin reals i conformes als objectius de el projecte.


Per aquesta raó, treballem únicament amb fabricants que ens puguin donar un certificat per a cada finestra, en el qual es recollissin els valors de les prestacions tèrmiques i acústiques, d'acord amb el marcatge CE i a el CTE i, que, per descomptat, ens exigeixin una qualitat d'acord a les nostres instal·lacions en obraLa Certificació d'Eficiència Energètica de la Finestra:

La Certificació d'Eficiència Energètica de la Finestra:
La Certificació d'Eficiència Energètica de la Finestra:

Fuente: ASEFAVE

Finestres PVC tipus de finestres de PVC
Rehabilitació PVC

Les modernes finestres de PVC, s'han reduït de forma molt important l'altura dels seus perfils fent-les molt contemporànies, sense renunciar als seus excel·lents prestacions tèrmiques i acústiques.


Bàsicament hi ha 3 tipus de juntes de finestra: junta central, doble junta i triple junta, sent aquesta última la de majors prestacions tèrmiques i acústiques


Quant als perfils hi ha els de 2 càmeres, 3 càmeres, multicàmera i multicàmera amb perfil aïllant que substitueix el tradicional reforç metàl·lic


El material ha esdevingut reciclable, de manera que el cicle útil de vida ha augmentat totalment, a més d'una fabricació respectuosa amb el medi ambient.

 

A més de l'àmplia gamma de colors de fusta, en diferents textures, també existeixen els perfils amb alumini exterior, que permeten multitud d'acabats, donant resposta als requisits estètics i funcionals, que es necessitin, ja sigui per obra nova o rehabilitació energètica, com per a construcció clàssica o moderna.


Finestra PVC
Finestra Abatible
Finestra 1 fulla
Ventana PVC con arco
Corredera oscilo batiente
Ventana PVC 2 hojas y hoja abatible superior
Ventana PVC 2 hojas
Finestra PVC Corredera 2 fulles
Finestra PVC 3 fulles tipus anglès
Porta corredera 2 fulles oscilo batent
Finestra 3 fulls practicable
Porta corredissa elevadora

Existeixen solucions per a tot tipus de finestres: finestres practicables i abatibles, corredisses, corredisses lliscants, corredisses oscil / paral·lela, corredissa elevable, etc.


Per descomptat, calaixos de persiana amb la persiana, incorporats a la finestra, en els mateixos colors de la finestra. Persianes elèctriques i domòtiques


Per l'eficiència tèrmica que requerim treballem amb vidre de triple vidre i dues càmeres farcides amb gas argó, que milloren l'aïllament fins a un 50% més que el clàssic doble vidre amb càmera d'aire

Aquests són alguns exemples de l'àmplia gamma de colors imitació fusta

Colores madera ventanas PVC

Finestres Alumini Tipus finestra Alumini
Corredissa d'Alumini 4 fulls

Treballem amb els fabricants de Finestres d'alumini, pertanyents a el grup d'altes prestacions, tant tèrmiques com acústiques, han aconseguit en els últims anys, una gran millora, a l'igual que el nostre proveïdor de Finestres de PVC, reduir considerablement l'altura dels perfils, creant unes finestres molt esveltes sense renunciar a les altes prestacions.


Per descomptat a nivell de vidre també treballen amb triple vidre i dues càmeres amb gas argó


Disposen de perfileria oculta, és a dir que el marc oculta al full, frontisses ocultes, etc.


Ja tenen un sistema d'obertura elèctrica per a elements de corredissa de grans dimensions, que es pot utilitzar amb el tradicional interruptor a la paret, amb comandament a distància i fins amb aplicació mòbil.


Una altra de les novetats aparegudes i també molt interessants, és la possibilitat de, a través de sensors a la finestra, conèixer des d'una aplicació del mòbil si estan obertes o tancades cadascuna de les finestres de l'habitatge. També es pot connectar a el sistema d'alarma

 

Existeixen solucions per a tot tipus de finestres: finestres practicables i abatibles, corredisses de fulla fins a 6 fulles, amb 1, 2 i 3 carrils,, sistemes de corredissa que el full o fulls s'amaguen dins dels envans, corredissa elevable, etc.


Per descomptat, calaixos de persiana amb la persiana, incorporats a la finestra, en els mateixos colors de la finestra. Persianes elèctriques i domòtiques


Per l'eficiència tèrmica que requerim treballem amb vidre de triple vidre i dues càmeres farcides amb gas argó, que milloren l'aïllament fins a un 50% més que el clàssic doble vidre amb càmera d'aire

Corredissa ALU 2 fulles
Estética finestra alumini
balconera alu 2 fulls practicable
finestres alu 2 practicables
Corredissa Alu Elevadora
Balconera 1 full practicable
balconera 2 fulles practicables
Corredissa Alu que s'amaga dins la paret
Carta de colors alu

Protecció Solar: Persianes, Gelosies, Tendals, Mallorquines, Venecianes, etc.
La protecció solar és imprescindible a tenir en compte per a la millora de l'aïllament tèrmic de l'habitatge


És cert que el sol, a l'hivern ens ajuda a escalfar la casa amb el conseqüent estalvi en la calefacció, però a l'estiu, la seva entrada en l'habitatge també ho farà, complicant encara més el refredament de la mateixa.


Per això és imprescindible l'ús de mitjans de protecció solar en els habitatges i que siguin ajustables, ja sigui de forma manual, elèctrica o domòtica.


Les necessitats de protecció canvien durant les diferents hores del dia i la nit i, per descomptat, en totes les estacions de l'any.


Disposem de les diferents i més actuals solucions per als diferents requeriments, tant estètics com funcionals

Persianes alu
porticons correders en fusta
Persianes elèctriques
Persianes elèctriques 1
porticons alu
celosia orientable
persiana orientable
persiana orientable 1
teléfono

política de privacidad

Este sitio web utiliza cookies. Consulta nuestra política de privacidad para obtener más información.