teléfono
mail
whatsapp
logo Z-EnTherm
ESP
 

La Envolupant Tèrmica Completa:


Façanes ventilades, Aïllament per la Cambra, SATE, Finestres PVC i Alumini, Protecció Solar i Cobertes


Oferim confort: alta eficiència energètica amb aïllament tèrmic i acústic


Rehabilitació energètica i obra nova

Som un equip de professionals que des de fa anys ens dediquem tant a les façanes, aïllaments i cobertes així com a les finestres d'altes prestacions.


Vam néixer amb una clara vocació de donar al mercat respostes concretes, amb excel·lent·lent qualitat i preu competitiu.


Per això comptem amb els millors productes, sempre amb dades certificats o certificables i assessorem a el client, sobre les diferents solucions i prestacions, per obtenir el perfecte equilibri entre la inversió i el resultat


Pretenem donar una resposta completa i unificada a el client, pel que fa a l'envoltant tèrmica de l'edifici, oferint un servei clau en mà i garantit, ja sigui en obra nova com en la millora de l’eficiència energètica de l'edifici

Estudiem qualsevol projecte de millora de l'eficiència energètica oferint múltiples alternatives, en totes les parts de la envoltant, amb els diferents resultats de millora d'eficiència de cada un, el seu preu i, per descomptat, el càlcul de el període de retorn de la inversió, per poder així oferir als el client, la màxima informació per a la seva elecció 


Per comprendre millor, el nostre concepte d'empresa, ens agrada posar l'exemple de les antigues finestres de fusta d'obra fins als anys 90, en què treballaven sobre la mateixa:


El fuster feia els marcs que lliurava a l'paleta perquè els instal·lés a l'obra, pràcticament a l'iniciar la mateixa manera que patien el pas de materials, etc. Pràcticament quan s'anava a finalitzar la façana, el fuster col·locava les fulles de la finestra i les ferramentes, el vidrier s'instal·lava els vidres, el persianista la persiana, el guixaire rejuntava la finestra i, finalment, apareixia el pintor.

Aquest procés amb tanta gent implicada en la finestra va començar a evolucionar en els anys 80 amb l'arribada de les finestres de PVC i Alumini: es va industrialitzar mitjançant la completa fabricació de la finestra en taller, des d'on ja sortia totalment acabada i ajustada, amb el seu vidre, persiana, etc.

Z-Entherm fachada ventilada fibrocemento
Fachada PIZ 1
Residencia L'Onada, L'Ametlla de Mar
Fachada PIZ 2
Rehabilitación Caldes de Montbui
Rehabilitación Fachada Caldes 2
Fachada PIZ 2
Venata Alu 10
Corredera alu
Alu Oscilo/Batiente
Correderas Alu 2
Dibujo eficiencia
esquema SATE
Edificio Calahorra
IES Sabadell
IES Vilanova del Vallés
IES Vilanova del vallés 2
Aislamiento por el exterior5
Sociosanitario Sant Andreu
aïllament fals sostre
aïllament per línterior
Mur integral

A l'acabar el projecte de millora de l'Eficiència Energètica:

A més del nostre certificat i garantia, quan fem una actuació completa,  lliurarem a el client el nou certificat energètic del seu habitatge, realitzat per un facultatiu col·legiat.


Quan sigui possible optar a una subvenció, o bé facilitem la nostra documentació per a presentar-la o bé ens encarreguem també de la seva tramitació.


Disposem de finançament a el 100%, de manera que el client pagarà en còmodes terminis la inversió, gairebé, amb els estalvis energètics obtinguts.Etiqueta Califició Energètica
teléfono
mail
whatsapp
logo

política de privacidad

Este sitio web utiliza cookies. Consulta nuestra política de privacidad para obtener más información.